A-puolen esittely

Aamukan huoneisto A on 2008 valmistuneen keloparitalon suurempi huoneisto. Neliöitä asiakaskäytössä on yhteensä noin 170. Huoneisto on tarkoitettu kahdeksalle henkilölle (8 yhden hengen sänkyä) ja tilat sijoittuvat seuraavasti:

Ensimmäisessä (katutaso) kerroksessa on tiloja 80 m2. Tilavat ja viihtyisät oleskelutila – ruokailutila, avokeittiö, yksi 2-hengen makuuhuone, suihkuhuone/WC, aula, eteinen sekä päädyn levyinen ulkoterassi länteen.

Toisessa kerroksessa on tiloja 48 m2. Oleskelutila, kolme 2-hengen makuuhuonetta, erilliset suihkuhuone ja WC sekä tilava koko päädyn levyinen parveke länteen.

Alakerrassa on asiakaskäytössä noin 40 m2. Tiloissa on tilava ja tyylikäs sauna pesuhuoneineen, pukuhuone ja WC. Suljettuja tiloja ovat tekninen tila ja omistajan käytössä olevat varastotilat.

Huoneisto on runsaasti varusteltu: Kiertoilmatakka, takkapuut, kaapeli-TV molemmissa kerroksissa, radio, DVD, sähköliesi/uuni, astianpesukone, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, jää-/pakastinkaappi, viileäkaappi, pyykinpesukone, kaksi kuivauskaappia, silitysvälineet, runsas astiasto, auton lämpöpiste 2 autolle (vain lohkolämmitin).

Katso huoneisto A Pohjapiirros tästä
Katso huoneisto A vuokraushinnat tästä
Katso huoneisto A varaustilanne tästä

Ajo-ohje: Ajettaessa Levin liikenneympyrään etelän suunnasta, jatketaan ympyrästä Muonion suuntaan noin 1 kilometrin matka, oikealla tienviitta Rikinänmukka. Tietä ajetaan suoraan noin 120 metriä. Kiinteistö Oy Aamukka on keloparitalo oikealla. Osoite: Rikinänmukka 17, 99130 Levi.

Katso kartta Levin palveluista